De kracht van samenwerking

lichaamstaal en grondwerk

Locatie & data

In het voorjaar nieuwe data.

Andere datum? Training op maat?

Het is ook mogelijk om op je eigen stal een training op maat te organiseren. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Tijden

De cursus begint om 10.00u tot ± 17.00u. Inclusief koffie, thee en lunch.

Kosten

Deelnemer met eigen paard € 99,-

Toeschouwer € 69,-

Prijzen zijn incl. BTW.

maximaal 8 deelnemers.

Voor een goede samenwerking met je paard is het belangrijk om te leren kijken, luisteren en communiceren in de taal die het paard begrijpt: lichaamstaal. Tijdens de workshop leer alles over de lichaamstaal van paarden en jouw invloed daarop. Door oefeningen te doen met het loslopende paard ervaar je hoe het is om puur en alleen met je lichaam en intentie te communiceren. Je paard ervaart vrijheid om op een ontspannen, gelijkwaardige manier met zijn eigenaar te communiceren. Leiderschap en samenwerking zijn hierbij de twee belangrijkste speerpunten.

Programma
Na het werken in vrijheid leer je de technieken toepassen met je paard aan de hand. We geven veel uitleg en begeleiden iedereen persoonlijk waar nodig. Na de verzorgde lunch is er een groepsoefening om te ontdekken wat voor effect jouw gedrag op een ander heeft. Ben jij duidelijk in je communicatie? Straal jij uit wat je denkt en wilt? En hoe kun je dit toepassen in het dagelijkse leven.

Locatie
De workshop wordt gehouden in het gastvrije Brabant. Op de rustig gelegen locatie is er alle rust en ruimte om het contact met je paard te verdiepen, vragen te stellen en alles te leren over lichaamstaal, communicatie en de invloed van jezelf op jouw eigen paard. Het is ook mogelijk met een paard van PaardenBrein deel te nemen, je kunt dit aangeven op het aanmeldformulier.

Docenten
Lisbeth Houthuijzen van Horse Concepts en Marloes Bolmer van PaardenBrein slaan de handen ineen en organiseren deze unieke workshop voor paard en ruiter. Lisbeth en Marloes studeerden allebei af aan de opleiding “gedragsdeskundige voor mens en paard van 2Moons”. Lisbeth is ook gediplomeerd Equine Assisted Coach en Marloes is een gediplomeerde ORUN-instructrice in de richting dressuur. Door onze krachten te bundelen kunnen we alle deelnemers een persoonlijk passend programma aanbieden.


Horse Concepts