Toegeven dat je vastloopt in je eigen leven of een probleem hebt met je paard, is niet altijd makkelijk. Je legt je hulpvraag bij een deskundige neer en stelt jezelf open. Dat kan alleen als er een goede klik is. Daarom stel ik me alvast aan je voor.

 

Na een aantal jaar gewerkt te hebben als medewerker communicatie, liep ik zelf vast in mijn leven. In die periode ben ik op zoek gegaan naar mijn passie. Ik kwam weer in contact met mijn oude liefde voor paarden door een workshop coaching. Paarden spiegelden mijn gedrag en dat was interessant, confronterend en leerzaam tegelijk. Ineens werd ik me bewust van mijn eigen gedrag en moest ik voelen in plaats van denken.

 

Ik heb een driejarige opleiding tot Gedragsdeskundige voor mens & paard bij 2Moons gevolgd. Omdat ik het boeiend vind om paarden te trainen en mensen te begeleiden en te coachen, volgde er een opleiding tot Equine Assisted Coach. Ik heb mijn commerciële ervaring samengevoegd met de passie voor coachen van mensen en trainen van paarden. Waardoor ik een nuchtere aanpak heb en zaken op verschillende manieren kan benaderen.

 

 

Lisbeth Houthuijzen

Horse Concepts