Schrik- en obstakeltraining

Locatie & data

Nog geen nieuwe data ingepland.

Andere datum? Training op maat?

Het is ook mogelijk om op je eigen stal een training op maat te organiseren. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Tijden

De cursus begint om 10.00u tot ± 17.00u. Inclusief koffie, thee en lunch.

Kosten

Deelnemer met eigen paard € 

Deelnemer zonder eigen paard € 

Toeschouwer 

Prijzen zijn incl. BTW.

maximaal 8 deelnemers.

Wil jij jouw paard zelfverzekerder en moediger maken? Of zelf rustig blijven in onzekere situaties? Met een schriktraining werken we aan rust, vertrouwen en leiderschap. Door allerlei 'enge' omstandigheden na te bootsen leert je paard om meer vertrouwen in jou te krijgen als leider. Daarnaast wordt hij minder sensibel op allerlei prikkels. Jij leert wat je moet doen om rustig te blijven en dit over te brengen op je paard, waardoor je jouw paard door elke stressvolle situatie kan leiden. We gaan de situaties opzoeken die jouw paard spannend vindt.

 

Programma

In de ochtend starten we met een korte kennismaking met alle deelnemers, paarden en de thema’s die er spelen. Na een theorieles en gaan we praktisch aan de slag met grondwerk- en leiderschaps oefeningen. In de ochtend gaan we met de paarden aan de hand het schrikparcours in. We geven veel uitleg en begeleiden iedereen persoonlijk waar nodig. Na de verzorgde lunch mag je verder aan de hand of onder begeleiding van Ria onder het zadel het parcours in.

 

In deze cursus boeken we altijd snel vooruitgang. De paarden worden moediger en laten zich meer leiden. En jij staat sterker in je schoenen. Je krijgt een heleboel tips, handvaten en tools en kan deze ook direct toepassen. Het zien van de verandering bij je paard zorgt ervoor dat je meer vertrouwen krijgt in elkaar. Van angst naar vertrouwen!

 

Docenten

Ria Duinker, Orun en Happy Athlete instructrice.  Equine Assisted Coach, Level 1 en 2.

www.anderencoach.nl

 

Lisbeth Houthuijzen, 2Moons Gedragsdeskundige. Equine Assisted Coach. Level 1.

www.horseconcepts.nl


Horse Concepts