Kom ervaren

Wanneer

zaterdag 14 april, 14 uur in Werkhoven (VOL)

Logistieke informatie

Inclusief koffie en thee.

maximaal 8 deelnemers. Vanaf 16 jaar.

Kosten

Deelnemer € 15,-. Toeschouwer € 10,-

Je betaalt nu voor deelname, bij een eventuele volgende sessie verreken ik je inschrijfgeld als korting.

Prijzen zijn incl. BTW.

Andere datum? Training op maat?

Het is ook mogelijk om voor een eigen team een coaching of training op maat te organiseren. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Ben jij nieuwsgierig naar paardencoaching? Wil jij ontdekken waarom paarden zo bijzonder zijn bij het coachen? Vind je het leuk om op een andere manier naar jouw vraagstukken kijken? 

Wat gaan we doen?
Na een korte kennismaking en uitleg, ga je met een groep aan de slag. Met maximaal 8 personen ga je een gezamenlijke sessie doen. In dit half uur ervaar jij wat paardencoaching is. Je zult merken hoe snel knelpunten en kwaliteiten naar voren komen in interactie met het paard en elkaar. Na afloop bespreken we de sessie en is er nog tijd voor (persoonlijke) vragen.

Doordat we een laagdrempelige, gezamenlijke sessie doen gaan we niet uitgebreid in op persoonlijke kwesties. Dit geeft de veiligheid om de ervaring mee te maken in een groep onbekenden. Ervaring met paarden is niet nodig en er wordt niet op de paarden gereden of gezeten.

 

Deze workshop is vol, meld je aan voor informatie over nieuwe data. Heb jij nog vragen of wil je meer weten? Bel 0641320198 of mail me dan.


Horse Concepts