Samen werken of samenwerken?

Wanneer

zaterdag 29 september

Tijden

10 tot 12.30 uur

Locatie

Tull en 't Waal

Inclusief koffie, thee & wat lekkers.

maximaal 8 deelnemers. Vanaf 16 jaar.

Kosten

Prijs € 25,-

Direct aanmelden?

Andere datum? Training op maat?

Het is ook mogelijk om voor een eigen groep coaching of training op maat te organiseren. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Samenwerken

Samenwerken gaat niet altijd makkelijk, het kost moeite. Je zit in een team met mensen die je niet zelf gekozen hebt, met allemaal hun eigen kwaliteiten, belangen en valkuilen. Hoe kan jij jezelf daarin niet verliezen? Tijdens deze sessie kijken we naar jouw rol in een groep.  Welke kwaliteiten gebruik jij en in welke valkuilen trap je? Het paard helpt je om onbewust gedrag, knelpunten en inconsistentie in communicatie zichtbaar te maken. Een leuke en laagdrempelige ochtend in een kleine groep.

 

Wat gaan we doen?

Tijdens deze introductie met paardencoaching werken we met het thema samenwerken. Na een korte kennismaking ga je met een groep aan de slag. Je gaat een activiteit uitvoeren, observeren en van elkaar leren. We gaan niet praten over, we gaan samen doen. Je gaat uit je hoofd en voelen. Buiten met je voeten in het zand. Een andere manier van benaderen en dus een andere ervaring.

 

Na afloop is er nog tijd voor (persoonlijke) vragen, in de groep bespreken we geen persoonlijke kwesties. Ervaring met paarden is niet nodig en er wordt niet op de paarden gereden of gezeten.

 

Heb jij nog vragen of wil je meer weten? Bel 0641320198 of mail me dan.


Horse Concepts