Trailerladen
Gaat jouw paard de trailer niet op? Duurt het laden steeds langer? Of wil jij je (jonge) paard meteen goed leren trailerladen? Stop dan met proberen, elke keer dat het niet lukt is het probleem meer bevestigd. 

 

Een laadprobleem ontstaat ineens of wellicht is er iets gebeurd bij of in de trailer. Ik probeer eerst de oorzaak van het laadprobleem te ontdekken. Is je paard bang voor de trailer of weigert hij uit dominantie de trailer in te gaan? Dat bepaalt de aanpak van mijn training. Geen enkel paard is of leert namelijk hetzelfde. 

Training
Ik geef je antwoord op al je vragen over het trailerladen. En leer jou hoe jij je eigen paard weer kunt laden. Als het ware herprogrammeer ik het paard met nieuwe ‘software’ en ik leer jou werken met deze software. Dan kun je toekomstige haperingen zelfstandig oplossen.


Een gemiddelde training duurt 2 uur. De eerste sessie bestaat uit een korte intake, grondwerk en trailerladen. Na het werken met jouw paard kan ik een inschatting maken hoeveel sessies er ongeveer nodig zijn. Uiteraard kom ik voor de training naar jou toe. 

Horse Concepts