Jezelf blijv(en) ontwikkelen

Bij een individuele coachsessie komen de meest uiteenlopende onderwerpen aan bod. Je kan voor vele uitdagingen en vraagstukken een individuele sessie boeken. Of als je niet zeker weet of paardencoaching iets voor jou is, boek dan een kennismakingssessie. Voordelig, effectief  en heel leuk.
Wellicht is één van de onderstaande programma's iets voor jou. Uiteraard zijn deze onderwerpen ook te behandelen in losse sessies.

Work it out
Zit jij vast in je werk? Weet jij niet welke vervolgopleiding je moet kiezen? Ben jij op zoek naar je passie? Durf je niet voor jezelf te beginnen? Of weet je niet waar je moet beginnen? Laat mij je helpen je passie en talenten te ontdekken en benutten!

Tijdens de coaching brengen we in kaart wat je wilt, waar het spaak loopt en wat je nodig hebt om je doelen te halen. Leer waarom jij doet wat je doet, of dat anders kan en of dat ook beter voor je werkt. We gebruiken diverse oefeningen om tot de kern te komen. Het paard zetten we in als hulpmiddel om onbewuste inzichten, emoties en gevoelens zichtbaar te maken. Effectief, persoonlijk en oplossingsgericht. 

Locatie

Houten


Grensoverschrijdend 

Tijdens dit burn-out ontdek jij de patronen die veroorzaken dat jij uitgeput raakt, maar belangrijker

nog hoe je deze patronen doorbreekt! Wil jij zorgen dat je een betere balans vind in je leven? Leer je grenzen kennen en bewaken. Wil jij uit je hoofd en meer naar je gevoel en luisteren naar je hart? Een persoonlijk programma waarin herstel en voorkomen voorop staat.

 

Wat levert dit traject jou op?:

- Inzicht in jouw energie slurpers en energie gevers En hoe is deze balans?

- Bewustwording van jouw gedragspatronen en hoe je oude gedragspatronen doorbreekt

- Onderzoeken naar jouw behoeften

- Persoonlijk leiderschap

- Zelfvertrouwen & groei

- Een duidelijk doel om naartoe te werken

 

Locatie

Houten

Investering

Kosten voor een traject (5x coaching) € 325,- incl BTW.