Onwenselijk gedrag?

Geen Quick fix

Mijn training is altijd gebaseerd op begrip én respect voor het paard. Ik doe niet aan een quick fix! Geen trailerlaadtraining om 11 uur, zodat je om 13 uur op wedstrijd kan. Wat ik wel doe, is werken aan een oplossing voor de lange termijn. Trainingen die gaan over vertrouwen en in rust met blijvend resultaat. Als jij mij niet meer nodig hebt na de training en zelf kleine haperingen kan oplossen, dan heb ik mijn werk goed gedaan.

 

Het is ook mogelijk om lessen te volgen om de basis te versterken en verbeteren en te werken aan jullie relatie. 

 

Er is niet één methode voor alle paarden. Ik kijk altijd naar de situatie en naar wat jouw paard nodig heeft. Het kan zijn dat ik daarbij ook tips geef over het management, denk aan huisvesting. 

 

Training voor paarden & mensen
Paarden die over je heen lopen, zich niet laten vangen in de wei, de trailer niet meer opgaan, bijten, niet naar de hoefsmid kunnen, bang zijn voor de vliegenspray, het is een kleine greep uit de vele uitdagingen die ik tegenkom. En het is (bijna) altijd op te lossen. De oorzaak van een probleem ligt niet altijd bij ons als mens, de oplossing van het probleem wel. Daarom neem ik jou helemaal mee in het proces tijdens de training. 

 

Methode 2Moons®

Sinds 2019 ben ik één van de Topinstructeurs bij 2Moons en zit ik in de examencommissie van de opleiding 2Moons. Deze methode heeft mij de basis gegeven om elke training aan te passen op het unieke karakter van het paard, op de eigenaar en de specifieke situatie. 

   

Ik volg jaarlijks diverse cursussen, ik heb nascholingsdagen en heb intervisie met de collega's van 2Moons. Om mijn kennis en vaardigheden aan te scherpen en te verdiepen.