Schriktraining methode 2Moons

grondwerk & leiden

Locatie & data

Nog geen nieuwe data bekend

Training bij jou op stal?

Het is ook mogelijk om op je eigen stal een training te organiseren met je stalgenoten. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Tijden

De cursus is van 10u tot ± 17u.
Inclusief koffie, thee en wat lekkers.

Lunch zelf verzorgen

Kosten

Deelnemer met eigen paard 
€ 125,-
Deelnemer zonder eigen paard
€ 85,-

Prijzen zijn incl. BTW.

maximaal 10 deelnemers.

Een paraplu, een bloembak, een tuinsproeier, een hengelaar in een tentje. Reageert jouw paard op eigen terrein of daarbuiten soms heftig op vreemde situaties en objecten? Word jij zelf misschien ook onzeker in onverwachte situaties? Dan is onze schriktraining echt iets voor jou! 2Moons topinstructeurs Ingrid Smits en Lisbeth Houthuijzen organiseren een inspirerende dag, waarbij je alles leert over het karakter van jouw paard en zijn gedrag.

 

Programma

De workshop bestaat uit een theorie- en praktijkgedeelte. Met foto's en filmpjes geven we veel informatie over het natuurlijke gedrag van paarden en kom je erachter hoe een paard gewenst -, maar ook ongewenst gedrag aanleert. Na de theorie komt grondwerk en lichaamstaal aan bod. Dat gaan we samen oefenen in de bak. Daarna gaan we een parcours verkennen met de paarden.

 

Persoonlijke aandacht
In deze cursus boeken we snel vooruitgang, omdat er veel tijd is voor persoonlijke aandacht. Je paard krijgt meer zelfvertrouwen en jij weet na de cursus wat je kan doen in onverwachte situaties. Je krijgt een heleboel tips en ideeën om thuis verder te oefenen. 

  

Wij werken volgens de methode 2Moons, gebaseerd op rust, respect en vertrouwen. Samenwerken met je paard, verbinding houden en samen plezier hebben, daar gaat het ons om.