Ik ben altijd goed geweest in rationeel denken, snel schakelen en aanpakken. Maar bij sommige prangende vragen kom je er niet uit met piekeren of lijstjes van voors en tegens. Tijdens een lastige periode in mijn leven hielp coaching met paarden mij om te voelen en ervaren, in plaats van te blijven vastdenken in een negatieve spiraal. En vanuit die basis ben ik een heel ander pad ingeslagen.

 

Wat resulteerde in een driejarige opleiding tot Gedragsdeskundige voor mens & paard bij 2Moons. Ik ontdekte een wereld waar men ook anders met paarden omging en leerde paarden begrijpen en om écht contact met ze te maken. Waarin de basis ligt bij het oplossen van veel problemen. Inmiddels ben ik Topinstructeur bij 2Moons, ik ben ontzettend trots om deel uit te maken van dit team. Met ontzettend leuke collega's hebben we meerdere keren per jaar intervisie en bijscholing. 

Er volgde er een opleiding tot Equine Assisted Coach, omdat ik eigenaren steeds meer ging begeleiden en coachen. Coachen met paarden is zo ontzettend waardevol omdat het je helpt te ervaren en waardoor er ruimte komt iets nieuws te ontdekken. Even stil te staan bij wat er al is, midden in de natuur met mijn aaibare collega's erbij. Ik zie problemen als kansen om jezelf te ontwikkelen en te groeien.  En daar help ik jou graag bij.


Contact opnemen

Je kan me bellen, appen of een mail sturen. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Telefoon: 0641320198.