Van angst naar vertrouwen

Training I voor ruiter én paard

Locatie & data

Nog geen nieuwe data

Andere datum? Training op maat?

Kun jij niet op deze data?

Het is ook mogelijk om op je eigen stal een training op maat te organiseren. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Tijden

De cursus begint om 10.00u tot ± 17.00u. Inclusief koffie, thee en wat lekkers.
Exclusief lunch.

Kosten

Deelnemer met eigen paard 
Prijs € 135,-
Deelnemer zonder eigen paard € 65,-

Prijzen zijn incl. BTW.

Maximaal 8 deelnemers.

Wil jij jouw paard beter begrijpen? Wil jij zelfverzekerder worden en zelf rustig blijven in onzekere situaties? Tijdens onze ééndaagse training werken we aan angst, vertrouwen en communicatie tussen jou en je paard. Ernaast en erop, een complete aanpak voor ruiter en paard.

  

Van angst naar vertrouwen 

In onze cursus kijken we op verschillende manieren naar de ‘obstakels’ die jij tegenkomt en het karakter van jou en je paard. We werken aan (non-verbale) communicatie, jullie samenwerking en kijken naar jouw angst. Jij leert wat je moet doen om rustig te blijven en dit over te brengen op je paard, waardoor je jouw paard door elke stressvolle situatie kan leiden. Angst verdwijnt zodra je weet wat je moet doen. 

In deze cursus boeken we altijd snel vooruitgang. De paarden worden moediger en laten zich meer leiden. En jij staat sterker in je schoenen. Je krijgt een heleboel tips, handvatten en tools en kan deze ook direct toepassen. Het zien van de verandering bij je paard zorgt ervoor dat je meer vertrouwen krijgt in elkaar. We leggen een nieuwe fundament voor de basis van jullie communicatie, waarmee je thuis verder kan oefenen. 

 

Programma

In de ochtend starten we met een korte kennismaking met alle deelnemers, paarden en de thema’s die er spelen. Na een korte theorie en gaan we praktisch aan de slag met lichaamstaal en grondwerk oefeningen. Na de lunch gaan we verder werken aan de punten die in de ochtend naar voren zijn gekomen. Je krijgt coaching, grondwerkles van een gedragsdeskundige en rijles van een Happy Athlete instructrice. Je krijgt een training op maat, waarbij persoonlijke begeleiding voorop staat.

  

Wie zijn wij

Ria Duinker, Orun en Happy Athlete instructrice. Equine Assisted Coach, Level 1 en 2.

Anderen Coach - www.anderencoach.nl 

 

Lisbeth Houthuijzen, Gedragsdeskundig 2Moons instructeur. Equine Assisted Coach. Level 1. Horse Concepts