Workshop grondwerk

&

Demo trailerladen

Locatie & data

Nog geen nieuwe data

 

10:00 – 12:00 uur Grondwerk

en / of

13:00 – 15:00 uur Trailerladen

Kosten

Grondwerk: €32,50 pp

Trailerladen: €32,50 pp

 

Kom je naar beide trainingen dan kost het slechts € 60,-voor een hele dag (excl. lunch)

Training bij jou op stal?

Het is ook mogelijk om op je eigen stal een training te organiseren met stalgenoten. Neem contact op voor de mogelijkheden. 

 

Anderen Coach en Horse Concepts geven 2 interessante workshops.

 

Grondwerk 10.00 - 12.00 uur

Demo trailerladen 13.00 - 15.00 uur

 

Grondwerk

Grondwerk is de basis van het omgaan met je paard. Zodra je het land op loopt of de stal in geef je met jouw houding aan hoe je je voelt en wat je van hun wilt. Ben jij je daarvan bewust?

 

Tijdens deze interactieve workshop nemen we je mee in de houding en communicatie met de paarden. We zien hoe paarden met elkaar en met jou communiceren. Echt communiceren met paarden begint bij jezelf. Je ziet hoe je gemoedstoestand invloed heeft op het paard, hoe ze een vraag stellen of richting geven of antwoord geven op jouw vraag. Je leert communiceren met energie, intentie, balans en ontspanning.

 

Dit laten we zien door een demo, maar gaan we ook zelf aan de slag met houding en gedrag van onszelf. Super leuk en leerzaam zodat jij met deze informatie zelf aan de slag kunt met jouw paard.

 

Voor wie:

Voor iedereen die een fijnere samenwerking met zijn paard wil.

Je gaat met goeie tips en inzichten naar huis, zodat je zelf verder kunt oefenen. Ook leuk voor mensen zonder eigen paard.

 

Wat kun je na afloop:

Vanaf de grond kun je met je paard heel veel doen, denk bijvoorbeeld aan:

– verbetering van de communicatie tussen jou en je paard

– bewustwording van houding en non verbale communicatie

– het aanleren van zijgangen

– het geeft je informatie over leiderschap

– het ontwikkelen van spieren

– het is leuk!

 

Trailerladen

Hoe fijn is het als je paard zo de trailer op loopt!!

 

Veel mensen of paarden hebben moeite met de trailer. Eigenlijk wel logisch want een paard staat graag in het open veld met andere paarden zodat als er gevaar dreigt hij weg kan rennen. En wat doen wij: wij zetten m alleen in een klein en donker hokje waar hij niet weg kan, geen contact heeft en ook geen idee heeft waar hij heen gaat. Super onveilig dus, volgens je paard.

 

Hoe zorg jij er nou voor dat het wel veilig is? Dat hij met vertrouwen op de trailer stapt.

Dat jij je vertrouwt en zeker voelt om je paard in de trailer te zetten.

 

Lisbeth Houthuijzen neemt je tijdens deze demo mee in een trailer laad probleem. Wat zijn de do’s en don’ts. Hoe bereid je je voor?

En hoe werkt het nu wel?

 

De eerste tip krijg je nu al van ons:

“ Als je problemen ondervind bij de trailer en de frustratie wordt steeds groter, stop dan moet oefenen. Je leert jouw paard (onbewust) het verkeerde, dat trailerladen niet leuk is en dat hij er niet op hoeft. “

 

Voor deze demo zoeken we nog een paard met een trailerlaad probleem. Dus wil jij graag met je eigen paard aan de slag tijdens deze demo: meld je dan aan en geef in de opmerkingen je probleem aan. Voorwaarden is wel dat je met je paard op locatie in Anderen kunt komen.